Referenciák

Nézd meg, mit mondanak rólam tanítványaim, megrendelőim

Tuti Suli Magániskola

Iskolavezetés / Magán oktatás

"Angol nyelvből felsőfokú, C típusú, államilag elismert nyelvvizsgával rendelkezik. Az angol nyelv oktatása terén többéves tapasztalattal valamint külföldi szakmai tapasztalattal rendelkezik. Gazdasági szakmai nyelvet is oktatott a Tuti Suliban."  

K. Anita

Online szakdolgozatkonzultáció

"Szakdolgozatomhoz kértem tőle segítséget, mert elakadtam a költségvetések elemzésében és számolásában. Több órán át tanulmányozta a költségvetéseket, hogy utána nekem egy óra alatt összefoglalja és elmagyarázza, hogy mit hogyan kell számolni. Tökéletesen megértettem. Csak ajánlani tudom, hiszen hatalmas tudással és tapasztalattal rendelkezik." 

Roni B.

Szakdolgozati segítség / Konzultáció

"Szakdolgozati konzultációs segítséget kértem Esztertől, akit egy másik magántanár ajánlott. Témám bérelszámolás rendszerével, gyakorlati kérdéseivel volt kapcsolatos és egy vállalat vagyoni, jövedelmi helyzetének elemzése és számviteli rendszerének értékelése volt. A kevés adat ellenére sokat tudott segíteni és nélküle nem sikerült volna ilyen jóra a dolgozat."

T. Nóri

Magántanítvány / Financial Accounting

"Első éves business management hallgató vagyok a Lancasteri Egyetemen, ahol problémáim akadtak a számvitellel. Ebben segített nekem Eszter, aki nagyon türelmes és megértő volt. Nagyon jól elmagyarázott mindent angolul és magyarul is. Úgy érzem megérte az ő segítségét kérni. Mindenkinek őszintén ajánlom."

Sz. Gergely

Üzleti Esszé, Assignment Angol nyelven / Marketing, International Business

"A kapcsolat felvétel nagyon egyszerű volt Eszterrel. Az időeltolódás miatt (mivel Los Angles-ben lakik), amint meglátta az üzenetet azonnal visszaírt és megbeszéltünk egy skype időpontot, ahol részletesen egyeztettünk minden fontos részletet. Eszter végül három -angliai tanulmányaimhoz szükséges - assignment-ben segített Marketing és International Business témában . Mindegyik esetben megbeszéltük, hogy miről is lenne szó és, hogy csak akkor vállalja el ha maximálisan eleget tud tenni annak, amit kérnek tőle. A deadline-t minden esetben betartotta, sőt még előbb is kész lett vele. Amivel készen van előre elküdi, hogy lásd mire jutott es hogy jó irányba halad-e. Nekem nagyon pozitiv véleményem van róla es csak ajánlani tudom mindenkinek, de ha lehet akkor ne vegyétek ígénybe a segítséget, mert akkor nem lesz ideje segíteni nekem 😜😜😜Nagyon szépen köszönöm a segitséged"

P. Dávid

Gazdasági elemzés beadandó/ Konzultáció

"Sajnos én is mint sokan mások az utolsó pillanatra hagyok mindent. Így tettem társaimmal a gazdasági beadandónkkal. Eszteren kívül még több magántanártól is segítséget kértem, de senki sem tudott segítséget nyújtani nekünk az idő rövidsége miatt a beadandó házidolgozatunkhoz. Eszter nagyon gyorsan felkeresett és rövid konzultáció után segíteni tudott nekünk. A munka kifogástalanra sikerült, amit nagyon szépen köszönünk! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!:)."